Infiintata in anul 1991 , fiind prima agentie de turism cu capital integral privat din Galati , AGATUR detine capacitatea profesionala si toate conditiile materiale pentru a desfasura activitati turistice de tip TOUROPERATOR.

 

 

AGATUR este licentiata si brevetata in turism conform prevederilor HGR nr.238/2001 si OMT nr.170/2001 si ofera servicii turistice de inalta calitate adresate tuturor categoriilor sociale.

 

 

Agentia este membra ANAT ( Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism), IATA (Asociatia Internationala de Transport Aerian) prin intermediul carora poate pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a calatori oriunde in lume.

Datorita calitatii serviciilor furnizate, AGATUR a fost remarcata an de an, din 2001 pana in prezent, ocupand de nenumarate ori locul 1 in clasamentele companiilor de profil din judetul Galati.


       

 

Pe langa programele proprii de turism intern si international agentia AGATUR isi completeaza gama de servicii turistice cu oferte ale marilor touroperatori din tara si strainatate. In paralel, agentia poate oferi clientilor sai emiterea pe loc a biletelor de avion pentru companiile aeriene membre IATA (prin  implementarea sistemului de rezervari AMADEUS) cat si pentru companiile aeriene low-cost.

Cei 20 ani de experienta si profesionalismul de care AGATUR a dat dovada, se datoreaza in egala masura unei echipe de specialisti care  pot oferi clientilor consiliere pentru vacante de vis personalizate si calatorii in siguranta si confort.

Toate acestea pot fi motivatii in plus pentru a veni la sediul nostru principal din Galati, Bd.George Cosbuc, nr.1 sa va informati in legatura cu nenumaratele noastre oferte. Venind in intampinarea dumeavoastra, agentia AGATUR a decis deschiderea unor noi puncte de lucru, atat in Galati, in Bd. Siderurgistilor nr.24, Bl. SD5A2, Ap.33, parter , iar cat mai curand, in orase precum Braila si Focsani.

Asadar nu uitati deviza noastra
„Un vechi prieten va asteapta”

Abonează-te la newsletter