SENSEANA SEA SIDE RESORT AND SPA

Analipsi Greece
Ανάληψη 700 14, Grecia
de la
EUR 6000 00 EUR
2 adulti
Descriere: Senseana Sea Side Resort & Spa este amplasat statiunea linistita Analipsis, in apropiere de cosmopolitul Hersonissos. Este situat la doar 50 de metri de plaja si la aproximativ 15 km de aeroportul international Nikos Kazantzakis din Heraklion. Acesta este un hotel de lux Premium All Inclusive recent renovat, de 5 stele, care ofera camere duble si de familie moderne si complet echipate, precum si suite junior. Unele unitati de cazare pot avea cada cu hidromasaj in aer liber sau o piscina comun. Oaspetii se pot bucura, de asemenea, de un restaurant tip bufet principal, doua restaurante tematice a la carte, trei baruri, trei piscine, un centru Spa, o sala de sport si o platforma de yoga gratuite.
Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.senseanaresort.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - HERAKLION 2024 (sambata Timisoara - Heraklion; Taxe de aeroport; Avion HERAKLION - TIMISOARA 2024 (sambata) Heraklion - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre SENSEANA SEA SIDE RESORT AND SPA, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate