Hotelul Berlin Golden Beach este  situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur langa plaja, langa portul de iahturi. Centrul statiunii se afla la aproximativ 1 km, unde turistii se pot plimba pe jos, de-a lungul unei alei mari de-a lungul coastei Marii Negre sau pot face o plimbare cu trenul turistic.
Facilitati:
Complexul hotelier modern a fost construit in anul 2001, renovat in anul 2015, patru blocuri: Block A 11 etaje, Block 6 etaje, Block C 5 etaje, Block D 10 etaje, 6 lifturi, 410 camere, seif in camera/gratuit, Wi-Fi - in hol in zona hotelului. Restaurant principal cu terasa la soare B block, restaurant a-la-carte (16.06.-10.09.), schimb valutar, lobby bar, beach bar, pool bar, plaja cu nisip in fata hotelului. Exista 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, fara balcon / doar la cerere.
Cazare:
Check-in - dupa ora 14:00
Check out - pana la ora 11:00
In total 410 unitati.
DBL promo park bloc B /ssv bloc B-D aprox. 19 mp,(min./max.2+0); Exista doua paturi separate in camerele cu vedere privata la mare, in camerele din parc exista doar un pat dublu.
DBL standard bloc A-B-C-D aprox. 22 mp, (min.1+2/max.2+1/3+0); Doua paturi twin si un pat suplimentar: fotoliu pliant.
DBL deluxe vedere la mare aprox. 22 m, / balcon, (min.1+2/max.2+2/3+0) doua persoane de o persoana si o canapea extensibila pentru doi copii.
Studio cu vedere la mare bloc B aprox. 29 m,/balcon, (min.1+2/max.2+2/4+0) 4 paturi de o persoana unite, o camera.
Apartament bloc A-B-D cca. 60 mp,/ balcon, (min.2+0,max.3+2/ posibil 4+1); Un dormitor separat cu un pat dublu (sau doua paturi de o persoana) si un living cu o canapea extensibila.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif/gratuit, mini-frigider (gol), telefon, SAT TV, Wi-Fi/gratuit, dus sau cada in baie, uscator de par, balcon cu masa si scaune. La etaj este covor, laminat, gresie. Minibarul este disponibil la cerere si contra cost.
Copii: mini discoteca pentru copii 4-12 ani si animatie de 6 ori pe saptamana, sectiune pentru copii in piscina exterioara, scaune inalte in restaurant, patut (gratuit, la cerere).
Sport si divertisment
Gratuit:
seif in camera, internet wireless, 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera pe plaja (numar limitat si in functie de disponibilitate) si piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri in jur (in functie de disponibilitate si nu este permisa rezervarea), in timpul zilei , seara, program de animatie sportiva/6 zile pe saptamana.
Cu plata:
masaje, sauna, minibar (umplere la cerere, plata), check-in devreme si check-out tarziu daca este posibil/solicitat, organizare de AR, sarbatori etc. in restaurantul a la carte.
Animalele de companie
nu se accepta. Hotelul isi rezerva dreptul de a refuza cazarea turistilor care vin la hotel cu un animal de companie!
Parcare
disponibila contra cost ( 30 BGN/zi), nepazita, cu locuri de parcare limitate.
*Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor suplimentare in functie de nevoile hotelului, in orice moment.
*Turistii sunt obligati sa respecte regulile interne de conduita in hotel si in restaurant.

ALL INCLUSIVE GOLD :

*Programul All Inclusive GOLD incepe cu pranzul in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.
*Oaspetii Hotelului Berlin Golden Beach NU au voie sa utilizeze serviciile Hotelului Berlin Green Park.


De la 07:30 la 10:00.
Mic dejun tip bufet in restaurantul principal, meniu variat.
Bauturi: apa, ceai, cafea, suc si bauturi racoritoare/self-service.
Micul dejun are loc in doua schimburi si 1 ora 15 min. Numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste pe loc, in functie de disponibilitate.

De la 12:00 la 14:00
Pranz tip bufet in restaurantul principal, meniu variat si preparate internationale: salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe.
Bauturi: apa, suc si bauturi racoritoare, bere la halba si vin/autoservire si serviciu de bar.
Pranzul are loc in doua schimburi si cate 1 ora fiecare. Numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste la fata locului, in functie de disponibilitate.

De la 18:00 pana la 21:00.
Cina tip bufet este restaurantul principal, cu un meniu variat si mancaruri internationale.
Bauturi: apa, suc si bauturi racoritoare, bere la halba si vin/autoservire si serviciu de bar.

Cod vestimentar pentru cina: pantaloni lungi pentru barbati in restaurantul principal.
Cina are loc in doua schimburi si 1 ora 30 min. Numarul de persoane pentru fiecare tura se stabileste la fata locului, in functie de disponibilitate.

Bauturi la Beach Bar de la 10:00 la 22:00 (pana la 16.06. si dupa 10.09.deschis de la 10:00 la 16:30.) sau in functie de programul de lucru (in functie de sezon si vreme). Serviciu de bar. !! Barul va fi inchis in caz de vreme rea.
Cina la restaurantul a-la-carte bloc D/Pentru sejur min. 5 nopti: o data pe sejur, rezervare obligatorie, cu cel putin o zi inainte de cina, disponibilitate limitata. Prin pre-meniu, meniu pentru copii.
Cod vestimentar pentru cina: pantaloni lungi pentru barbati intr-un restaurant a la carte.
Program: 18:30-20:30, intre orele 16.06 - 10.09, de luni pana vineri.

Inghetata in fiecare zi langa piscina intre orele 10:00 - 16:00.
Optional: pranz la bufet de la piscina intre orele 11:00 - 16:00 (intre 16.06 si 10.09.)
Dulci tentatii intre orele 15:00.-17:00. (din 16.06 pana in 10.09.)
24 de ore Lobby Bar, Block A bauturi alcoolice si nealcoolice bulgare, ceai si cafea. Serviciu de bar.
Restul barurilor hotelului sunt deschise in functie de programul acestora.

Informatii suplimentare:
Wi-Fi gratuit in zonele publice si camerele de pe plaja.
Seif in camera gratuit.
Check-in dupa ora 14:00, check-out inainte de ora 11:00.
Dreptul de a utiliza programul All-Inclusive GOLD este dat de o bratara de plastic, care se poarta la brat la sosirea la hotel.
Utilizarea gratuita a piscinei exterioare, sezlonguri si umbrele in jurul piscinei si pe plaja (1 umbrela si 2 sezlonguri per camera, doar pentru turistii platitori integral, copiii cazati gratuit NU beneficiaza de acest serviciu). Nu sunt permise rezervari de sezlonguri. Un subiect de numerar gratuit.
Prosoape de plaja pentru un depozit, care se plateste la receptie. Depozit pentru intregul sejur.
Animatie sportiva si de seara.

*Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru al facilitatilor. Purtarea unei bratari este obligatorie pentru oaspete in regim All inclusive Gold.vezi mai multe

Autocar Bucuresti-Nisipurile de Aur 2024 Bucuresti - Nisipurile de Aur ; Autocar Nisipurile de Aur-Bucuresti 2024 Nisipurile de Aur - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Ramnicu Valcea catre Berlin Golden Beach, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate