Hotel Website: www.hotel-java.bghotels.com/

Descriere

Hotelul Java ideal pentru relaxare, odihna, vacante in familie, cu prietenii sau de afaceri. La 80 de metri de plaja, la cateva minute de aeroport si de centrul orasului Palma de Mallorca. Perfect comunicat cu autobuzele regulate.


Localizare

Hotelul Java este situat pe Playa de Palma, la aproximativ 100 m de plaja. La Palma, la aproximativ 10 km, cu numeroasele sale magazine, baruri și restaurante, se poate ajunge cu un autobuz regulat. Timp de transfer: aproximativ 15 minute.


Facilitati hotel

 Hotel cu un stil modern nou si elegantsi un lounge cu zona de jocuri si lectura, TV prin satelit.
Toate facilitatile hotelului sunt dotate cu conexiune wireless Wi-Fi, de asemenea daca nu ai laptopul poti folosi calculatoarele de plata care se afla in Internet Corner.
Afara, intr-o gradina bine intretinuta, exista o piscina, o terasa cu sezlonguri si umbrele de soare si o zona racoroasa de relaxare cu sistem de aburire cu microclimat. Hotelul dispune de serviciu de prosoape pentru piscina.
Centru de wellness cu sauna finlandeza, baie turceasca, dusuri tematice, piscina, jacuzzi, zona de relaxare, sala de masaj si zona de fitness.
Centru de antrenament pentru biciclisti: trasee, pachete de biciclete, suport mecanic, asistenta traseu, kinetoterapie si tot ce ai nevoie pentru a te bucura din plin de o vacanta sportiva.


Website

https://www.hotel-java.bghotels.com/en/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Cazare si masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala);

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Timisoara catre BG JAVA., Palma de Mallorca, Spania