Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Blue Lagoon City este situat central în oraşul Kos, la doar 200 de metri de port, şi oferă o piscină, un bar-restaurant la piscină şi o zonă de spa cu sală de gimnastică şi piscină interioară. De asemenea, include un bar în hol şi un restaurant principal care serveşte micul dejun tip bufet.

Localizare

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Blue Lagoon City este situat central în oraşul Kos, la doar 200 de metri de port.


Facilitati Hotel

Piscină, un bar-restaurant la piscină şi o zonă de spa cu sală de gimnastică şi piscină interioară. De asemenea, include un bar în hol şi un restaurant principal care serveşte micul dejun tip bufet.


Facilitati Camere

Camerele şi suitele de la Blue Lagoon au aer condiţionat, frigider, cană fierbător şi TV. Baia privată include duş şi uscător de păr.

vezi mai multe

- Transport cu avionul cursa charter Bucuresti – Kos – Bucuresti;

- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina;

- 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;

- Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport;

- Taxele de aeroport (pot suferi modificari);

- Asistenta turistica locala.

vezi mai multe

- Excursii optionale si intrarile la obiective;

- Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

- Taxa de statiune(se achita la receptie) - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5 EUR si 4 EUR/camera/noapte

- Asigurarea medicala si storno.

- Alte servicii decat cele mentionate in program.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre BLUE LAGOON CITY, Kos, Grecia